ویزای استارتاپ آلمان 2024

ویزای استارتاپ آلمان 2024

آیا می‌خواهید یک تجارت در آلمان راه اندازی کنید؟ برای انجام این کار، به یک مجوز اقامت خاص به نام ویزای استارتاپ آلمان نیاز دارید. با ویزای خوداشتغالی می‌توانید پروژه استارت آپ خود را در آلمان محقق کنید. بسته به اینکه قصد راه اندازی یک کسب و کار یا کار به عنوان فریلنسر را دارید، ممکن است شرایط متفاوتی برای شما اعمال شود. در مورد الزامات و درخواست ویزای استارتاپ آلمان لازم است که اطلاعاتی کسب کنید؛ به همین خاطر شما را به خواندن ادامه مطالب تشویق می‌کنیم.

راه اندازی کسب و کار در آلمان 

آلمان یک مقصد انتخابی محبوب برای کارآفرینان و بازرگانان بین المللی است که به دنبال راه اندازی و ویزای استارت آپ آلمان برای شرکت خود در اروپا هستند، می‌باشد. کشور اتحادیه اروپا مزایای بسیاری را برای متخصصان خوداشتغال ارائه می‌دهد، از جمله اقتصاد پویا، قوانین قوی برای حفاظت از مالکیت معنوی، حمایت دولتی و بودجه برای صاحبان مشاغل، و جامعه‌ای متنوع با بیش از 10 میلیون شهروند غیر آلمانی که در همزیستی مسالمت آمیز زندگی می‌کنند.

در آلمان، متخصصان ماهر با ایده‌های تجاری قوی مورد تقاضا هستند، و دولت گزینه‌های مختلف ویزا را برای اتباع کشورهای ثالثی که به دنبال راه اندازی یک تجارت و کمک به اقتصاد هستند، ارائه می‌دهد. اگر آلمان را به عنوان مکانی برای رشد کسب و کار خود در نظر می‌گیرید، ممکن است نیاز به درخواست ویزا داشته باشید که به شما اجازه می‌دهد در یک ظرفیت خوداشتغالی کار کنید. البته قبل از هر چیز شما به ترجمه رسمی مدارک خود نیاز دارید. 

آیا برای راه اندازی کسب و کار در آلمان به ویزا نیاز دارم؟

ویزا برای راه اندازی کسب و کار در آلمان

اینکه آیا برای راه اندازی کسب و کار در آلمان به ویزا نیاز دارید یا خیر بستگی به ملیت شما دارد.

شهروندان اتحادیه اروپا، ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس از رفت و آمد آزاد بهره مند می‌شوند به این معنی که برای راه اندازی کسب و کار در آلمان نیازی به ویزا یا اجازه اقامت ندارند.

شهروندان ایالت‌های دیگر به منظور خوداشتغالی به اجازه اقامت نیاز دارند (Aufenthaltserlaubnis zur Ausübung einer selbständigen Tätigkeit).

اگر قبلاً در آلمان بوده‌اید و دارای مجوز اقامت معتبر برای هدف دیگری یا ویزا هستید که صراحتاً به منظور خوداشتغالی صادر شده است و اگر قبلاً کسب و کار خود را برنامه ریزی کرده‌اید و برنامه تجاری خود را به صورت کتبی تنظیم کرده‌اید، می توانید درخواست اجازه اقامت به منظور خوداشتغالی در اداره اتباع خارجی بدهید.

اگر هنوز در کشور خود اقامت دارید، برای راه اندازی کسب و کار خود باید برای ورود به آلمان درخواست مجوز دهید. در این مورد، شما باید برای شغل خوداشتغالی در نمایندگی آلمانی برای ویزا درخواست دهید.

نمایندگی آلمان در خارج از کشور درخواست ویزای شما را به اداره خارجیان در محل اقامت آینده شما در آلمان ارسال می‌کند. پردازش درخواست شما معمولا دو تا چهار ماه طول می‌کشد. اگر درخواست شما موفقیت آمیز باشد، ویزای ورود به شما اعطا می‌شود که معمولاً برای مدت سه ماه اعتبار دارد. پس از ورود به آلمان، باید توسط اداره مهاجرت به اجازه اقامت تبدیل شود.

اگر شهروند استرالیا، کانادا، اسرائیل، ژاپن، جمهوری کره، نیوزلند، بریتانیا یا ایالات متحده هستید، نیازی به ویزای ورود ندارید. شهروندان این ایالت ها می توانند بدون ویزا وارد آلمان شوند و پس از آن باید ظرف سه ماه پس از ورود، برای اجازه اقامت اقدام کنند.

انواع ویزا برای راه اندازی کسب و کار چیست؟

انواع ویزا برای راه اندازی کسب و کار

در آلمان دو راه برای راه اندازی کسب و کار وجود دارد. شما می‌توانید از 2 روش زیر برای ویزای استارتاپ آلمان اقدام کنید:

  • کار به عنوان فریلنسر (Freiberufler)
  • راه اندازی یک کسب و کار به عنوان یک کارآفرین خوداشتغال (Gewerbe).

نوع کسب و کاری که برای راه اندازی انتخاب می‌کنید، نوع ویزای مورد نیاز برای درخواست را تعیین می‌کند. برای ثبت شرکت در آلمان جزء دسته دوم هستید و نیاز به ویزا دارید. 

ویزا برای مشاغل آزاد

اگر مایلید به عنوان فریلنسر به عنوان یک Freiberufler کار کنید، باید برای «مجوز اقامت به منظور اشتغال آزاد» (Aufenthaltserlaubnis zur Ausübung einer freiberuflichen Tätigkeit) در مقام صالح درخواست دهید.

هنگام درخواست، باید ثابت کنید که:

  • شما قادر به تامین مالی تعهد خود خواهید بود.
  • شما قادر خواهید بود برای خود امرار معاش کنید.
  • شما مجوز لازم را برای تمرین در حرفه خود در صورت نیاز دارید.
  • شما شرایط بازنشستگی کافی دارید (اگر بالای 45 سال دارید).

اگر ایده کسب و کار شما موفقیت آمیز باشد و بتوانید در نتیجه کسب و کار خود برای خود و خانواده خود امرار معاش کنید، می‌توانید اجازه اقامت خود را تمدید کنید که در ابتدا حداکثر به مدت سه سال محدود می‌شود. پس از پنج سال، می‌توانید مجوز اقامت دریافت کنید که به شما امکان می‌دهد به طور دائم در آلمان اقامت کنید. البته هزینه‌های مالیات در آلمان را نیز باید در نظر بگیرید.

ویزا برای کسب و کار خوداشتغالی

نحوه اخذ ویزا برای کسب و کار خوداشتغالی

اگر می خواهید به عنوان یک کارآفرین خوداشتغال یک کسب و کار راه اندازی کنید، باید برای اجازه اقامت به منظور خوداشتغالی درخواست دهید. برای دریافت این مجوز، باید تعدادی از معیارهای کلی را رعایت کنید و یک طرح تجاری قانع کننده ارائه دهید که نشان می‌دهد:

  • علاقه تجاری یا تقاضای منطقه‌ای برای محصولات یا خدمات شما وجود دارد.
  • فعالیت تجاری شما احتمالاً تأثیر مثبتی بر اقتصاد آلمان خواهد داشت.
  • شما از طریق سرمایه یا تعهد وام برای کسب و کار خود تأمین مالی کرده‌اید.

اگر از یک دانشگاه آلمان فارغ التحصیل شده‌اید، یا اگر مجوز اقامت به منظور تحقیق دارید و می‌خواهید کسب و کاری مرتبط با مدرک تحصیلی یا فعالیت‌های تحقیقاتی خود راه اندازی کنید، نیازی به رعایت شرایط فوق ندارید.

هرکسی که بیش از 45 سال سن دارد برای اجازه اقامت و به منظور خوداشتغالی درخواست می‌دهد باید ثابت کند که شرایط بازنشستگی کافی دارد.

اگر ایده کسب و کار شما موفقیت آمیز باشد و بتوانید برای خود و خانواده خود امرار معاش کنید، می‌توانید اجازه اقامت خود را تمدید کنید که در ابتدا حداکثر به سه سال محدود می‌شود. تنها پس از سه سال، می‌توانید مجوز اقامت را دریافت کنید که به شما امکان می‌دهد به طور دائم در آلمان اقامت کنید.

ویزای استارتاپ آلمان چقدر هزینه دارد؟

هنگامی که برای ویزای آلمان، اجازه اقامت، مجوز اقامت یا تمدید هر یک از این اسناد درخواست می‌کنید، معمولاً باید هزینه درخواست را بپردازید. مبلغی که باید بپردازید به موقعیت مکانی شما و همچنین مدت و هدف اقامت شما بستگی دارد.

یک اجازه اقامت حداکثر 100 یورو برای شما هزینه دارد در حالی که مجوز اقامت حداکثر 147 یورو هزینه دارد. به عنوان یک قاعده، هزینه ویزا 80 یورو است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه های مهاجرت به آلمان، لطفاً با مقام یا نمایندگی خارجی ذیصلاح در خارج از کشور مشورت کنید. برای مشورت درباره هزینه‌های مربوط به ترجمه گواهی تمکن مالی می‌توانید با دارالترجمه رسمی رنسانس مشورت کنید. 

مزایای ویزای استارتاپ آلمان 

مزایای ویزای استارتاپ آلمان چیست

هنگامی که ویزای استارت آپ آلمان خود را دریافت کردید، می‌توانید به آلمان مهاجرت کنید، شرکت خود را راه اندازی کنید و یک حساب بانکی آلمانی باز کنید. ویزا در ابتدا برای یک دوره موقت از شش ماه تا سه سال اعطا می‌شود. اگر ویزا کمتر از سه سال صادر شده باشد، می‌توانید برای تمدید درخواست دهید. دیگر مزایای آلمان به‌عنوان یک مکان تجاری در دنیا، عبارت است از:

  • مهاجرت به یک کشور اروپایی و اقامت در آن
  • امکان تجارت با تمام کشورهای اروپایی
  • امکان جابه جایی و سفر بدون محدودیت در محدوده شینگن
  • امکان گرفتن وام‌های بلند مدت
  • همراهی با همسر و فرزندان زیر 18 سال
  • بهره مندی از حمایت‌های مالی دولت آلمان
  • مکان عالی برای پیاده سازی ایده‌ها و نوآوری‌ها
  • کیفیت بالای زندگی
  • امکان کار تمام وقت برای همسر
  • تحصیل رایگان برای فرزندان

نتیجه گیری 

دارالترجمه رسمی رنسانس با خوشحالی اعلام می کند که ما اخیراً دامنه بین المللی خود را گسترش داده ایم و به شما در ترجمه مدارک مختلف از جمله ترجمه رسمی مدارک تحصیلی کمک خواهیم کرد. تیم ما مستقر در تهران آماده است تا به صورت محلی تمام کارهای مهاجرت ورودی آلمان را با بالاترین سطح خدمات تسهیل کند. ویزای استارتاپ آلمان بعد از مدتی به شما کمک خواهد کرد که از امکانات شهروندی این کشور به بهترین شکل استفاده کنید. 

سوالات متداول

ویزای استارتاپ آلمان چیست؟

برخی از افراد قصد ایجاد و راه اندازی تجارت در دیگر کشورها از جمله آلمان را دارند. ایرانیان برای ایجاد این کسب و کار در آلمان نیاز به ویزا دارند. ویزایی که برای راه اندازی کسب و کار در آلمان نیاز دارند، ویزای استارتاپ آلمان نام دارد.

مزایای ویزای استارتاپ آلمان چیست؟

  • مهاجرت به یک کشور اروپایی و اقامت در آن
  • امکان تجارت با تمام کشورهای اروپایی
  • امکان جابه جایی و سفر بدون محدودیت در محدوده شینگن
  • امکان گرفتن وام‌های بلند مدت
  • و …

هزینه ویزای استارتاپ آلمان چقدر است؟

هنگامی که برای ویزای آلمان، اجازه اقامت، مجوز اقامت یا تمدید هر یک از این اسناد درخواست می‌کنید، معمولاً باید هزینه درخواست را بپردازید. مبلغی که باید بپردازید به موقعیت مکانی شما و همچنین مدت و هدف اقامت شما بستگی دارد.

دسته‌بندی نشده دسته بندی:

نظرات کاربران